Gå upp till toppen

MENY

© 2020 Delumo AB - Sociala Medier för företag
Share

Digital Coach

Vill du lyckas i sociala medier? Vi på Delumo guidar och coachar dig i hur du kan sköta dina sociala kanaler, Google-annonser, Facebook-annonser och andra tjänster. Vi hjälper dig att lyckas – och det har aldrig varit enklare! 🚀

Personlig rådgivning

Det har aldrig varit enklare att ta hjälp med sin marknadsföring. Delumo är en sociala medier-byrå sedan 2014 och har lång och bred kompetens inom bl.a. annonsering på Facebook, Instagram, LinkedIn, Tik Tok och Google. Dessutom har vi samlad kompetens inom bl.a. Google Analytics, Google Tag Manager, WordPress, Webbdesign, Mailchimp, video- och bildredigering.

Hur går det till?

Vill du ta hjälp av oss? Skicka in en mötesförfrågan längst ned här på sidan så kontaktar vi dig inom 48 timmar. Inget uppdrag är för litet eller stort, så tveka inte att boka in din första timme – vi är mycket effektiva när vi väl sätter igång.

Till vem passar det?

Den här tjänsten passar för dig som redan har marknadsföring som din roll på företaget eller som driver eget och sköter din egen marknadsföring. Den passar även dig som vill ha full kontroll över era insatser. Vi hjälper dig i din utveckling och finns med dig – precis så ofta som du vill.

Mötesförfrågan

Vill du veta mer om tjänsten Digital Coach eller boka in ditt första möte? Skriv i dina uppgifter här så tar vi kontakt med dig.