Gå upp till toppen

MENY

© 2021 Delumo AB - Sociala Medier för företag
Share

Digital Coach

Vill du lyckas i sociala medier? Vi på Delumo guidar och coachar dig i hur du kan sköta dina sociala kanaler, Google-annonser, Facebook-annonser och andra tjänster. Vi hjälper dig att lyckas – och det har aldrig varit enklare! 🚀

Personlig rådgivning

Det har aldrig varit enklare att ta hjälp med sin marknadsföring. Delumo är en sociala medier-byrå sedan 2014 och har lång och bred kompetens inom bl.a. Facebook, Instagram, LinkedIn och Google Ads. Vi har samlad kompetens och kan hjälpa dig med bl.a. Ads Manager, Facebook Pixel, Business Manager, Google Analytics, Google Tag Manager, WordPress, Webbdesign, Mailchimp, video- och bildredigering.

Hur går det till?

Vill du ta hjälp av oss? Boka ett möte med oss på den här sidan. Så fort mötet är bokat hör vi av oss till dig och informerar om alla detaljer inklusive våra timarvoden. Skulle du av någon anledning behöva avboka mötet är det givetvis okej. Inget uppdrag är för litet eller stort, så tveka inte att boka in din första timme – vi är mycket effektiva när vi väl sätter igång.

Till vem passar det?

Den här tjänsten passar för dig som redan har marknadsföring som din roll på företaget eller som driver eget och sköter din egen marknadsföring. Den passar även dig som vill ha full kontroll över era insatser. Vi hjälper dig i din utveckling och finns med dig – precis så ofta som du vill.

Nöjda kunder

Att samarbeta med Philip är lätt! Han är engagerad, sätter sig in varje enskilt case och ger relevant feedback, kommer med konstruktiva lösningar och är lyhörd gällande hur vår verksamhet fungerar. Delumo erbjuder en mix av utbildning och konkret arbete som gör samarbetet effektivt och fördelaktigt kostnadsmässigt. Kumla Bostäder tar nya digitala kliv framåt med hjälp av Philip och hans kollegor!

– Anna Stackling, Kumla Bostäder

 

Tjänsten Digital Coach är en perfekt kombination av att man får chans att lära sig och att få jobbet utfört, det ger oss möjligheten att antingen arbeta vidare själva, med i vårt fall Google Ads, eller be om mer hjälp om man vill få tid över till annat. Flexibiliteten uppskattas, dvs man slipper beställa standardiserade paketlösningar. Philip är pedagogisk, kunnig och effektiv, han inger förtroende och delar sin härliga energi. Rekommenderas varmt.

– Åsa Carlsson, Marknadskraft

 

Vi var rörande överens efter Philip hade lämnat gruppen, om hur bra, nyttigt och nödvändigt detta har varit för oss! Han är väldigt engagerad och proffsig och vi känner oss väldigt nöjda med det han har levererat till oss. Men vi på Kumla kommun nöjer oss inte med detta utan vill såklart ha mer hjälp från Delumo!

– Johanna Uddling, Kumla Kommun

Boka Digital Coach

Välkommen att boka ett möte med oss! 😃 Hitta en tid som passar dig så hörs vi.